Flipz mjölkchoklad

FLIPZ Image 2021

Krispig kringla täckt med ett tunt lager fin mjölkchoklad

Sött, salt eller sötsalt? Hur som helst är Flipz ett välsmakande och roligt mellanmål att njuta av på egen hand eller tillsammans med familjen: Fredagmys, framför filmen,
Flipz är en krispig, salt kringla täckt med fin mjölkchoklad och toppad med chokladstänk. En oemotståndlig, krispig söt och salt smakupplevelse.

Mjölkchoklad (62 %) (socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, skummjölkspulver, emulgeringsmedel (ammoniumfosfatider, E476, sojalecitin), naturlig arom), pretzel (38 %) (vetemjöl, salt, invertsockersirap, emulgeringsmedel (sojalecitin), kornmaltsextrakt, bakpulver (natriumbikarbonat).

För allergener, inklusive spannmål som innehåller gluten, se ingredienser i fetstil.
Kan även innehålla ägg, nötter, jordnötter och sulfiter.

Den information som här delges avseende ingredienser och allergener motsvarar respektive produktinformation vid produktionstillfället. Vi strävar efter att kontinuerligt optimera våra produkter vilket gör att förändringar av ingredienser och näringsvärden kan uppstå. Detta kan leda till överlappningar av produkter med olika formulering. Vi ber er därför att alltid att titta på den informationen som står på produktförpackningen.

Genomsnittsvärden Per 100g Per portion (20 g)
ENERGI

1943

389

(k cal)

464

93

FETT

14.8g

3.0g

varav MÄTTAT FETT

8.8g

1.8g

KOLHYDRAT

71.1g

14.2g

varav SOCKERARTER

34.2g

6.8g

PROTEIN

10g

2.0g

SALT

0.96g

0.2g

Flipz choklad pretzel

FLIPZ Image 2021