Flipz mjölkchoklad

Söt, salt och mumsig – En Krispig pretzel täckt med ett tunt lager fin mjölkchoklad

Sött, salt eller sötsalt? Hur som helst är Flipz ett välsmakande och roligt mellanmål att njuta av på egen hand eller tillsammans med familjen: Fredagmys, framför filmen etc. Flipz är en krispig, salt pretzel täckt med fin mjölkchoklad. En oemotståndlig, krispig söt och salt smakupplevelse.

Mjölkchoklad (62 %) [socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, skummjölkspulver, emulgeringsmedel (E442, E476, sojalecitin), naturlig arom], vetemjöl, salt, invertsockersirap, emulgeringsmedel (sojalecitin), kornmaltsextrakt, bakpulver (natriumbikarbonat). För allergener, inklusive spannmål som innehåller gluten, se ingredienser i fetstil. Kan även innehålla jordnötter, nötter, ägg.

Den information som här delges avseende ingredienser och allergener motsvarar respektive produktinformation vid produktionstillfället. Vi strävar efter att kontinuerligt optimera våra produkter vilket gör att förändringar av ingredienser och näringsvärden kan uppstå. Detta kan leda till överlappningar av produkter med olika formulering. Vi ber er därför att alltid att titta på den informationen som står på produktförpackningen.

Köp produkten online