Produkter

Mycake med Milk Chocolate Digestive

Förberedelsetid: ca: 30 minuter

Kok- och avkylningstid: 2 timmar

Ingredienser till 4 personer:

BOTTEN:
80g smör, 300g smulade  Milk Chocolate Digestive

MOUSE:
150g strösocker, 250g bredbar färskost, 2 msk mjölk

CHOKLADKRÄM:
90g potatismjöl, 1l mjölk, 140g strösocker, 35g kakao

GARNERING:
500g vispgrädde, 60g florsocker

Tillagning:

1. Förbered chokladkrämen, blanda socker, kakao och potatismjölet i en kastrull. Tillsätt mjölk under omrörning.

2. Låt koka upp.

3. Ta av plattan och låt krämen svalna i kastrullen täckt av plastfolie.

4. Mixa  Milk Chocolate Digestive kexen, smält smöret och blanda med kexen.

5. När kexsmeten är jämn, tryck ut smeten i engångsformar, och låt stelna i kylskåp.

6. Vispa sockret med  färskosten och mjölken.

7. Häll ostsmeten i formarna, och täck sedan med  chokladkrämen och låt stelna i kylskåp.

8. Vispa grädden med florsockret och garnerna innan servering.