VINN EN SUP!

Tävla om allt för det perfekta sommaräventyret*

NY VINNARE VARJE VECKA!

TÄVLA
Nya Vinnare varje vecka

Vilken aktivitet föreställer bilden?

week_4_b
Ledtråd: En aktivitet som kräver starka armar

Vet du vilken aktivitet som döljer sig under bilden? Skriv in ditt svar i svarsfältet nedan och motivera varför du älskar äventyr så är du med och tävlar om en SUP och fina äventyrsprylar.

2021 McVities prize img
2021 McVities prize img

GDPR/Tävlingsvillkor:

Fina äventyrspriser i potten

Sommaren är äventyrets årstid och vad passar bättre i matsäcken än goda kex från McVitie’s? För att fira att äventyrssäsongen är här tävlar vi ut en SUP, samt mängder av fina äventyrsprylar. Allt du behöver göra för att vara med att tävla är att gissa på vilken aktivitet som döljer sig i bilden ovan och fylla i de tomma fälten. Du får tävla hur många gånger du vill, tänk på att du kan vinna nya priser varje vecka. Lycka till!

Kampanjperioden pågår från 12 april till 11 juli 2021.

2021 prize mcv 2
Vårt äventryskit, värde ca 500 kr, består av en drybag på 30L som passar perfekt för alla vattnenära aktiviteter, ett strandtennisset för att aldrig ha en tråkig stund och en härlig handduk som kan åka med på alla sommarens äventyr!
prize2_mcv

Du har också chans att vinna en CoolSurf Stormy Kite Paddleboard – Uppblåsbar SUP 10’4, värde ca 3000 kr. Med optimal stabilitet och upplåsbara funktion är den här SUPen perfekt att ta med sig på sommarens äventyr. Till brädan får du dessutom alla tillbehör som gör att du kan komma igång direkt.

Grattis Björn Isaksson som förra veckan gissade rätt på ”vattenskoter” och vinner ett härligt äventyrskit!

3_week
2021 McVities prize img