VILKEN UPPLEVELSE DÖLJER SIG I DE OMKULLKASTADE BOKSTÄVERNA?

Vet du vilken upplevelse som döljer sig i de omkullkastade bokstäverna?

Varje vecka har du chansen att vinna en Softybag Chair och du är samtidigt med och tävlar om storpriset, en el-sparkcykel (och hjälm) som väljs ut i slutet av kampanjperioden bland alla deltagare. För att delta i tävlingen, skriv in ditt svar i svarsfältet nedan och motivera vilken upplevelse du ser allra mest fram emot i sommar!

Genom att kryssa i rutorna accepterar du tävlingsvillkoren samt personuppgiftshantering. Inga personuppgifter kommer att användas för något annan ändamål än att hantera tävlingen

FINA PRISER I POTTEN

Sommaren är upplevelsernas tid och vad passar bättre i matsäcken än goda kex från McVitie’s? För att fira att nedräkningen till sommaren har börjat, tävlar vi nu ut en el-sparkcykel från E-Wheels populära och prisbelönta E2S-serie samt en specialdesignad McVitie’s Softybag Chair som du kan vinna varje vecka. Utöver det finns också varje vecka ett urval av McVitie’s godaste kex med i vinstpotten. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att gissa vilken upplevelse som döljer sig i de omkullkastade bokstäverna och skriva en motivering. Lycka till!

Kampanjperioden pågår från 18 april till 30 juni 2022.

Nu kan du vinna en specialdesignad McVitie’s Softybag Chair till ett värde av 1 000kr! Den här supersköna fåtöljen kan lätt tas med till både stranden, vandringen och utflykten. Den väger under 1 kg och blir väldigt kompakt vilket gör den superlätt att bära med sig över axeln i en medkommande bärväska. Perfekt för att göra sommarens alla upplevelser ännu bättre!
I vinstpotten finns också en specialdesignad el-sparkcykel från E-Wheels populära och prisbelönta E2S-serie till ett värde av 4 000 kr! Oavsett om den ska användas till en smidig pendling eller för åka till och från sommarens alla härliga upplevelser passar den här el-sparkcykeln perfekt! Självklart får du även en skön hjälm som håller dig trygg och snygg på vägarna.

veckans vinnare

Stort grattis till Jessica Ingerlund som gissade rätt på förra veckans upplevelse som var RIDA. Hon vinner en Softybag Chair och massor av goda kex!