McVitie´s Hobnobs Havre

Hobnobs Havre

Utsökta kex bakat med havre och fullkornsmjöl

McVitie’s Hobnobs är ett riktigt original från Storbritannien. Stora rullade havreflingor i kombination med fullkornsmjöl ger en fin smak av havre och spannmål. Den typiskt ojämna konsistensen med synliga havreflingor gör kexet extra knaprigt. Kexen är inte bara utsökta, de är också en värdefull källa till fiber. Ansvarsfullt nöje för hela familjen! 

Havregryn (40 %), fullkornsvetemjöl (24 %), palmolja, socker, inverterad sockersirap, bakpulver (natriumkarbonat, ammoniumkarbonat), salt. För allergener, inklusive spannmål som innehåller gluten, se ingredienser i fetstil. Kan även innehålla nötter, mjölk, soja. Passande för vegetarianer.

Den information som här delges avseende ingredienser och allergener motsvarar respektive produktinformation vid produktionstillfället. Vi strävar efter att kontinuerligt optimera våra produkter vilket gör att förändringar av ingredienser och näringsvärden kan uppstå. Detta kan leda till överlappningar av produkter med olika formulering. Vi ber er därför att alltid att titta på den informationen som står på produktförpackningen.

Köp produkten online