McVitie´s Digestives -30% Socker

Lika goda och knapriga kex med mindre socker

Nu utökar McVitie’s sitt sortiment av krispiga Digestives med en ny variant som innehåller 30 procent mindre socker än orginalet. Perfekt för den som föredrar ett alternativ med lägre sockerhalt men samtidigt inte vill kompromissa med smaken.

Mjöl (58%) (vetemjöl, kalcium, järn, niacin, tiamin), vegetabiliska oljor (solros, palm), fullkornsvetemjöl (16%), polydextros, socker, invertsockersirap, jäsmedel (natriumkarbonater, äppelsyra, kaliumkarbonater, ammoniumkarbonater), stärkelse, salt, emulgeringsmedel (solroslecitin, E472e), naturlig arom, kaliumklorid, magnesiumklorid. För allergener, inklusive spannmål som innehåller gluten, se ingredienser i fetstil.
Kan även innehålla mjölk. Passande för vegetarianer.

Den information som här delges avseende ingredienser och allergener motsvarar respektive produktinformation vid produktionstillfället. Vi strävar efter att kontinuerligt optimera våra produkter vilket gör att förändringar av ingredienser och näringsvärden kan uppstå. Detta kan leda till överlappningar av produkter med olika formulering. Vi ber er därför att alltid att titta på den informationen som står på produktförpackningen.

Köp produkten online