McVitie´s Digestives Original

Digestives Original

Knapriga vetekex med fullkornsmjöl

För snart 130 år sedan bakades det allra första Digestives-kexet, som uppfanns av medarbetaren Alexander Grant. Än idag görs McVitie’s Digestives Original utifrån det hemliga receptet med noga utvalt vete och fullkornsvete. Krispigt bakad med en touch av salt, en välsmakande unik klassiker.

Mjöl (55 %) (vetemjöl, kalciumkarbonat, järn, niacin, tiamin), palmolja, fullkornsvetemjöl (16 %), socker, inverterad sockersirap, bakpulver (natriumkarbonat, äppelsyra, ammoniumkarbonater), salt. För allergener, inklusive spannmål som innehåller gluten, se ingredienser i fetstil.
Kan även innehålla mjölk. Passande för vegetarianer.

Den information som här delges avseende ingredienser och allergener motsvarar respektive produktinformation vid produktionstillfället. Vi strävar efter att kontinuerligt optimera våra produkter vilket gör att förändringar av ingredienser och näringsvärden kan uppstå. Detta kan leda till överlappningar av produkter med olika formulering. Vi ber er därför att alltid att titta på den informationen som står på produktförpackningen.

Köp produkten online