McVitie´s Digestive Wholewheat

McVitie´s Digestive Wholewheat

Knapriga fullkornskex

McVitie´s Digestive Original – Bakat medd 100% fullkorn

Uppfunnet i Skottland 1893, bakas än Digistive original enligt sitt traditionella recept. Naturliga ingredienser, utvalt vetemjöl, samt en touch av salt säkerställer den unika, inte så söta smaken. Digestive fullkorn bakas enbart med fullkornsmjöl och smakar därmed mer kornigt. Dessutom är de en värdefull källa till fiber. Perfekt för att kombinera njutning med medveten näring. Bakad utan artificiella smaker, färger eller konserveringsmedel.

Fullkornsvetemjöl (69 %), vegetabiliska oljor (solrosolja, palmolja), socker, bakpulver (natriumkarbonat, äppelsyra, ammoniumkarbonat), salt, inverterad sockersirap.

För allergener, inklusive spannmål som innehåller gluten, se ingredienser i fetstil.
Kan även innehålla mjölk.

Den information som här delges avseende ingredienser och allergener motsvarar respektive produktinformation vid produktionstillfället. Vi strävar efter att kontinuerligt optimera våra produkter vilket gör att förändringar av ingredienser och näringsvärden kan uppstå. Detta kan leda till överlappningar av produkter med olika formulering. Vi ber er därför att alltid att titta på den informationen som står på produktförpackningen.

Genomsnittsvärden PER 100g Per kex (14.8g)
ENERGI

1955

289

(k cal)

467

69

FETT

20.8g

3.1g

varav MÄTTAT FETT

4.6g

0.7g

KOLHYDRAT

58.1g

8.6g

varav SOCKERARTER

19.1g

2.8g

FIBER

6.5g

1.0g

PROTEIN

8.3g

1.2g

SALT

1.5g

0.2g

Digestive och klassiska kex

McVitie´s Digestive Original
McVitie´s Digestive Wholewheat
Finger Marie McVities