Ingredienser (6-8 portioner):
300 g McVitie´s Digestive Orignal
150 g smör
300 g Philadelphiaost
150 g riven Västerbottenost
2 ägg
Nymalen svartpeppar
Tomater
Solrosskott
Tillagning:
1. Sätt ugnen på 180 grader
2. Mixa Digestivekexen fint. Smält smöret och blanda med smulorna tills det blir en formbar massa. Tryck ut massan i en form med löstagbara kanter som du lagt ett ark bakplåtspapper i botten på. Tänk på att trycka upp massan även på kanterna. Sätt formen i frysen medan du gör fyllningen.
3. Vispa ihop Philadelphiaosten, riven Västerbottenost, äggen och svartpeppar tills det blir en len smet.
4. Häll smeten i pajskalet och grädda i mitten av ugnen i 20-25 minuter. Låt därefter svalna helt.
5. Dekorera cheesecaken med solrosskott och färgglada tomater.